Dagen

Har haft en röjar röjar röjar dag idag. Vi har tydligen en läggning att bo i ett ordant kaos jag och min kära fästman. Därför började vi ta tag i det problemet idag och började strukturera upp osspå allvar... Vi har lång väg kvar tills vi är färdiga men det känns redan så mycket bättre.

Vi har även börja styra upp så att lilleman ska få ett eget rum och att vi ska få bo i "finrummet". Skönt att få ordning på lillkillens alla saker och samtidgt få en gästrum här uppe.

Imorgon kommer mormor/mamma och vi längtar efter henne. Dagen imorgon är även speciell på annat vis, Henke och jag firar 4 år så på kvällen ska vi (bara vi) ut och äta på Fisketorget och skrutten ska vara med sin mormor.

August har börjat sova bättre men det är nästan så att jag knappt vågar yttra det här,  för så fort jag verkar göra det på bloggen så vänder det. Men jag får väl lära mig att njuta lite mer av nuet ;-)

Kvällen tillbringade jag hos Ella med, Tessan och Anna, satt och pratde om allt möjligt. Nu är jag iaf hemma, August sover och Henke är på sin första killklubbs kväll , hoppas de har mysigt och att han njuter ordentligt nu när han får vara ute med sina grabbar:-)

Nu ska jag surfa runt lite. Min dagliga bloggrunda blir det!

Nattis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0