Kamera

Imorgon ska det inhandlas kamera. Måste vara beredd men en bra fungerande en innan vi ska upp och föda. Vet bara inte vilken men när den är inhandlad ska jag börja ta mer kort på magen, kul att he sen. Är töntig värre idag men trivs bra har på mig min nya jeansklänning som mamma kortade en 15 cm. Ser verkligen ut som moderjord i den men skön är den så det kommer nog bli favvoplagget helt klart. Kanske får jag upp en bild på den imorgon


Nu ska jag nog hjälpa Henke få upp dom där rulllgardinerna sedan blir det taccoafton. Ska kolla med Thomas och Tessan om de har lust att komma över!
image50

Bokade in lite avslutningslyx i Stockholm

På Grand i Stockholm ska vi avnjuta detta innan i åker hem


Cadier afternoon tea

Pris 325 kr
395 kr inklusive ett glas Pol Roger Champagne

Sandwiches
Varmrökt lax och gräslök
Skagenröra
Kronärtskock- och kikärtspuré 
Kalvrygg med tomatfärskost och strimlad pressgurka

Scones
Traditionell och choklad
Lättvispad grädde, rört smör, hjortron- och hallonmarmelad, lime curd

Bakverk
Chokladnemisis, hallonéclair, jordgubbstopp, Ollekaka, Jitterbug och chokladstrass

Finest Tea Blend of Grand Hôtel
Svart te från Kina milt smaksatt med citrus och apelsin speciellt blandat för Grand Hôtel. Passar utmärkt att dricka alla tider på dagen med olika sorters mat


IKEA och VÄRLA

Kom precis hem efter en dag i Helsingborg, först blev det IKEA där bebisgrejer + rullgardiner skulle inhandlas. Det bidde bara skötbordsunderlägg till bollen de hade nämligen inget täcke för vaggan likaså inget passande lakan. Det får bli att fortsätta handla hos bebyproffesen... Rullgardinerna fanns inne och just nu står Henke och sätter upp de första, hör hur han svär från sovrummet. Vi besökte Värla en sväng men det blev inte mycket till shopping vi åt och fikade, shoppingen kommer det bli mer av i Stockholm nästa vecka=).



Pannkakor,Yoga och Henke

Åkte hem och hälsade på Ella, Kalle och Elton efter jobbet. Stannade länge och bleb bjuden på ärtsoppa och pannkakor, mumma. Ella och Kalle tyckete att magen hade vuxit massor och att jag t o m var stor, har svårt att se det själv. Känner mig fortfarande ganska normal kan röra mig som vanligt, näst intill iaf.

Kom precis hem efter Yogan, har blivit biten trots min stela kropp. Ska verkligen ta tag i Yogan efter graviditeten tror verkligen det skulle passa mig på riktigt och tror också att jag behöver den tiden för mig själv.

Henke kommer hem vilken sekund som helst, det bästa av allt är att han går på X-vecka idag och kommer vara hemma hos mig i 12 dagar nu. Mysigt värre och nästa vecka ska vi upp till Stockholm på LÖVE-semester=)

A hörde att han kom nu, trevlig kväll!!!

Pyss pyss

Sängen

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det dax för att krypa ner i sängen. Har bara varit hemma och myst hela kvällen. Såg bonde söker fru- kan det bli bättre underhållningen i svensk tv. Älskar Fredrik vilken härlig typ:-), var finns dom där typerna i verkligheten?

Vad har jag mer gjort jo knopat ihop ett farsdags kort till pappsen min, svart bidde det. Är inne på svarta saker
nu- enkelt och stilrent.

Fick förresten reda på att några vänner till oss väntar smått, de är i 12 veckan så jag vågar inte avslöja namn men det ska bli kul att få en lekkompis till bollen:-)

Duschen var det ja!!

Nattis nattis

Julen är nästan här...

Efter jobbet stack jag in till stan för att handla julsaker. Är så sugen på att julen ska komma kan vara ett sätt att låta tiden gå lite fortare... Det blev två stycken stora vita stjärnor, en svart adventljusstake och en söt kökshandduk i retrokänsla.


ljusstaken
stjärnan (blev dock lite stor)

Föräldragrupp träff 2

 Henkisen och jag var på vår andra föräldragrupps träff idag. Mysigt att träffa andra väntade päron:-) Idag diskuterades smärtlindrig. Själv har jag bestämt mig för EDA och lustgas sen får vi väl se hur det blir. VI är 6 par som träffas och jag var den enda som bestämt mig för det, kändes konstigt med tanke på att jag är beräknad sist av alla.

Efter smärtlindringen fick vi se på två filmer den kända Gudrun Schyman filemen plus en annan där man fick följa flera pars förlossningar och herre gud vad jag grät... Trodde aldrig att man kunde bli så tagen men med alla mina hormoner i kroppen så var det kanske inte så konstigt. Fick rusa ut på toaletten och böla ifred kunde liksom inte sluta. Min BM kom ut till mig och klappade mig snällt på ryggen och tröstade mig med att hon gråtit på så många förlossningar. Det sköna i allt var att jag grät inte av rädsla snarare utan snarare av lycka för föräldrarna. 

Nästa vecka ska vi prata om tiden efter födseln.

Nu blir det dax för mys i soffan och kolla film♥!


Helgen

I helgen har jag och min underbara mamma varit på Spa i båstad, Skansen. Det var super mysigt dock tyckte ingen av oss att det blev så mycket spa av det. Spa-avdelningen var inget att hurra för men maten var jätte bra så den mesta tiden gick till att äta, prata och bara vara. Om vi ska vara riktigt ärliga gick den mesta tiden till att prata bollen och mammas graviditeter. Det är skönt att ha en mamma och prata med tänk dom stackarna som inte har det. Jag skulle inte klara mig en dag utan min älskade mamma.  Något annat vi gjort var att shoppa bebiskläder min mamma är tokig först kom hon till mig i fredags med en massa kläder och då menar jag massor sedan besökte vi mammas kompis malin som har en butik som heter rackarungar och där shoppad vi loss ännu mer... Ska se om jag kan fota och lägga upp. 

Tack mamma för en jätte mysig helg!!
Nu ska Amy och bollen krypa ner och läsa att föda ( en jobbig sådan men en viktig bok att läsa inför förlossningen)


Familjen


Bollen
och blivande pappa och mamma

Gravid

Är nog världens sämsta bloggare men tänkte försöka ge det ännu en chans... Är gravid i vecka 30 idag och tänkte börja skriva lite mer om detta just för det kan man ju ta på sedan kan alla som vill följa bollen, henkis och mig lite mer lättare och då tänker jag inte minst på blivande mormor och morfar :) . Ska försöka ha mindre krav på mig för den delen innan när jag bloggat har jag bara tänkt på hur fint alla andra har det och fått prestationsångest nu ska jag sluta med det och göra det för min skull. Vad tror du bollen kommer mamma fixa detta??? Vi ger det ett försök!!! Håll tummarna.

Puss

RSS 2.0