AMSTERDAM

På fredag extremt tidigt på morgonen åker Helena och jag till Amsterdam. Fick denna resa i present av Helena förstår inte riktigt vad jag gjort för att förtjäna en sådan fin present:). Det ska verkligen bli kul att komma iväg på en storstadstripp. Vi kommer vara iväg fredag- måndag och då ska vi bl a hinna med shopping, utgång, fikor i massor och ett och annat kulturellt inslag kommer det också att bli!
 
                                                             
image42 




Presenter och annat skoj

Det kommer kort på dessa lite längre fram. Ikväll blir det middag med storebror och svägerska på Pio och Company i Halmstad. Det ska bli MYSIGT!!!!!!

Så fyller man 28 år!

Hade lite kalas i söndags. Det blev ett picknick-kalas i trädgården, kan man önska sig bättre väder den 15 april!!!
image39


Solen skiner....

                                                                            
image36


        ♥Skulle helt klart kunna tänka mig denna söta bikini från JG4B i sommar eller varför
           inte redan idag!





bild
Net-a-porter

Smörgåstårta

Så fyller man år i veckan och då jag aldrig gjort smårgåstårta har jag bestämt mig för att bjuda hem vännerna på just detta imorgon. Så nu blir det att leta runt i kokböcker efter det smaskigaste alternativet! Kommer lägga in bilder på resultatet. Nedan är förslag på hur smörgåstårtan kan se ut när den är färdig!!
 

image34                    image35





Igår började det!

                                                       image33

Började mitt nya jobb igår på Frank Dany Superwear ( fredagen den 13 e hmmm) ska bli super kul och det känns verkligen att jag tar ett steg i rätt riktning, har ju alltid velat jobba inom modebranschen. Så jag hoppas innerligt att det kommer bli bra nu, men man kan ju inte säga annat än att det känns lite pirrigt i magen!!



Bröllopstider

Ska på bröllop snart och då skulle någon av nedanstående klänningar passa utmärkt!
Kan inte säga detsamma om priset

image31

bilder Net-a-porter




Städa putsa la la la laaaa det tycker jag är bra!!

Nä nu ska jag slita mig från Photoshop en stund har blivit helt galet fast i programmet. Allt tar ju en sådan hisklig tid, trodde först att det skulle vara ganska så lätt att lära sig det men det fick jag snabbt bekräftat att fallet inte var. Men roligt är det!!! Så efter jag har pysslat i ordning här hemma så kommer jag nog minsann tillbringa ett antal timmar med att lära mig lite mer :) Börjar mitt nya jobb imorgon så dagen kommer nog även sluta med ett par klädprovningar!



Photshop övning...

image29
♥Det här är en annan skjorta jag köpt nu under våren på Åhlens. Trots att  Åhlens i Halmstad inte är något "City" varhus så tycker jag att man börjar hitta mer och mer där. Bra priser är det dessutom denna gav jag 249kr för, kvalitén känns också helt ok och ett extra plus är det att inte hela stan går runt i den.




Vita nyinköpta blusar

image26 ♥Rodebjer kajsa        image28 ♥ Åhlens




Photoshop:(....blääääurrrrrrrrk

Har varit borta hos Peder för att få hjälp med installation och lite tips hur man brukar detta älskade, hatade och kluriga programmet. Har suttit och rivit mitt hår i snart 3 timmar.. vilket minst sagt hat gjort mig TOKIG men ack den som ger sig. 





En riktig mysdag!

Dagen började med att jag satt och jobbade lite med en sak som jag gör tillsammans med några uppe i Göteborg. Sedan pratade vi med Thomas och Tessan och bestämde oss för att ta en tur till Steninge och äta lunch vid havet. Henke, Thomas och jag smaskade på hamburgare medan delikatessan åt laxbagel, hon älskar verkligen lax:). Sedan åkte vi hem till oss och avnjöt Henkes älsklings kaffe ( han fick nämligen en nespressomaskin som han är rackarns nöjd med) ute i vårt lilla hus på trädgården. Efter Tessan och jag slappat i våra nya solstolar blev det en promenix längs Nissan och till Hemköp där Thomas handlade ingredienserna till pannkakor. Så nu sitter jag vid datorn de andra i soffan och kollar Tv, vi är proppmätta efter köttsoppa och dom bästa pannkakor jag ätit på mycket länge.

 ♥påskfint                                            ♥Tessan dricker kaffe
 ♥ Henke och Tessan                       ♥ Tessan och Jag 
  ♥ Två av samma plus Tessan      ♥ Promenad 
 




Dagens längtan

 image8 
Denna klänning har jag längtat, letat och trånat efter. Nu är den funnen och finns att köpa i acnes webbshop. Ska bara överlägga om jag kommer att använda den. Typiskt mig att jag alltid måste fundera så mycket... Eller så kan man ju hoppas att det blir en födelsedagspresent av någon snäll person:)



Påskafton

Påsken firades hos Lasse (en trappa ner). Fokus låg på en battle i singstar mellan killarna och tjejerna. Då tjejerna utan större ansträngning vann denna ville killarna självklart möta hos i en annan tävling.. Har inget namn på denna tävling med det innebar att vi skulle para ihop kända artister med rätt artists citat. Denna del blev oavgjord och en utslaga resulterade i 3 och den sista tog så klart vi hem! 2-0 blev det slutliga resultatet. GO GIRLS:) 









Påskdagen

Trodde nog inte att jag skulle hinna med allt jag gjort idag. Oftast brukar det bli rätt så segt men mysigt hemma hos oss på söndagar och framförallt när det var lite fest dagen innan. Detta stämde dock inte för söndagen den 8/4, Amy har hunnit fixa med låtar till ipoden måste ju ha den laddad nu när jag ska ligga ute på vägarna (börjar nytt jobb nästa fredag). Sedan har jag börjat fixa och trixa med pappas present hoppas den blir bra. Sist men inte minst har jag lagt upp en ny blogg som jag hoppas kommer att bli en levande sådan denna gång:).




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0