Ett litet kort på vår kotte

image373

Underbara underbara dag

Vaknade utsövd som aldrig förr. Lilleman tog sitt rekord inatt. VI la honom klockan 20.30 igår och sov till 04.30 sedan somnade han om och sov till 06.30 sedan lite mer mat och så vaknade vi hela familjen klockan 08.45. Lycka!!!

Dagen har tillbringats i stan, lunch på uteservering, smoothie i trädgården och nu mat här hermma. Lilleman sover och Henke och jag ska strax sätta på en film och slappa i soffan. Tror jag ska sticka iväg till affären och köpa lite godis innan filmen kollas in :-)

Puss på er!

Så här ser Herr Mat ut när han äter

eller när han inte äter rättare sagt....
image372

Gårdagen i bilder

Hade en jätte mysig dag med Linda i vår trädgård igår, här kommer lite bilder:






Fredag

Idag är första dagen på länge som vi ska umgås hela familjen. Så det står överst på agendan men som vanligt är det ju en hel del fix och trix

-Lägenhetsvisning
-Hämta ut körkort plus annan post per avi
-Babyproffsen, hämta trip, trap stol och hoppgunga
-Beställa stringhylla
-Betala några räkningar
-Banken, hämta ut pengar
-Börja ta hand om vår trädgård
-Tackkort Dop

etc etc..


Sova - Sova inte, det är frågan?

August har varit konstig de sista 3 nätterna nu. Igår nattade vi honom så sent som 22.30 men det hjälpte inte för att dra ut på sömnen. Vaknade 00 första gången sedan fortsatte de som nätterna innan. Klockan 05.30 var hela familjen uppe och försökte trösta en otrötsbar liten kille.  Magen vill inte vara snäll mot vår lille plutt så idag tog jag saken i egna händer och gav honom katrinplommenpuré men jag vet inte hur mycket de små liven ska ha, någon som vet??? En sak som var säker var att det gick hem :-) Ingen annan smakportion har varit intressant  men det var denna. Så det skulle inte förvåna mig om han vägrar äta något annt nu.

Bara en bild för att inte glömma


Här är när lilleman skulle vägas och mätas knappt en timme gammal. lille lille plutten
image364

nu vad det gjort :-)

Efter lite trix och fix så är de klara. Blev sådär nöjd men alla ar ju barn i början bild kommer!


Nattis

Ensam hemma

Jag har en förkärlek att alltid ha männsikor omkring mig men ikväll bestämde jag mig för att ha en ensam kväll (lilleman sover) och vet ni vad jag ska ge mig in på nu i min ensamhet..?? Jag ska sy, har lånat Saras maskin problemet som uppkom när jag skulle börja är att jag inte har en aning om hur man trär symaskinskapet... SÅ jag håller på att leta info på nätet, går väl sådär.

Dagen har varit bra trots en dålig natt, August har varit lite kinkig efter sprutan... Har träffat Helena C, Linda, Kim och Sara idag, har hunnit en hel del, lunchat, fikat, köpt present till Henke solat, tvättat mm.

Men nu som sagt till Symaskinen!!!

Hoppas kunna visa upp resultat här om en stund :-)

Snart beger jag mig:-)

Dagen har varit härlig, vaknade inte särskilt utvilad men på ngt konstigt sätt så känner jag mig inte trött fast jag borde vara det efter 5-6 h sömn.

BCV besöket gick bra trots skräcken för sprutan...
Vikt 6820 gram
Längd 64 cm (samma som sist)

Sprutan gjorde rejält ont och skrutten har varit lite gnällig efter den men nu är det iaf över.

Efter min största storhandling ever så kom Tessan och Thomas över på fika på vår lilla balkong.

Nu ska jag bege mig in på stan för att möte upp mina mammakompisar för en kväll med vin och mat, henke tycker jag är en milf och känner sig hemskt orolig nu när jag ska ut på grön bete ;-)

Mina killar ska mysa för sig själva ikväll och det tror jag bestämt att dom behöver.

Dax för sängen

Dagen går alldeles för fort... Har inte suttit framför datorn ngt idag förutom när jag skulle visa Tessan ett hus som jag gillar, så det har inte hunnits med att lägga upp bilder från  veckan som gått..

Väntar på Henke som varit på landskamp med sin bror och pappa.

Dagen har bestått av massa mys med vänner, först träffade jag upp Ella och Elton på stan sedan kom Mia förbi. Därpå blev det middag med Helena och Tessan här hemma på kvällen.

Måste hoppa i säng för imorgon är det en massa på schemat.

10.00 BVC och spruta
19.00Träff med mammorna
12-18 umgås med min familj
Som ni ser är jag riktigt upptagen :-)

P.s det värsta är att jag verkligen tycker att jag har fullt upp.

Lilleman 4 månader

image361

Tack Mor

Hemma
Nu är jag hemma efter nästan en vecka hos mina föräldrar. Min mamma är världens bästa på att skämma bort en när man är hemma. Glöm inte bort dig själv lilla mamma du behöver ta det lite lugnare ibland, lova mig det! Snart är du här nere och då ska vi ta hand om dig lite extra, låt oss nu få göra det!

♥Mors dag♥
Möttes av fina blommor... (de hade vissnat, stackars henke som fixat) ett fint kort på mig och lillemans fot, det som finns här på bloggen samt ett skrivet kort och ett litet gosse hjärta. Tack snälla August

 Längtar 
Väntar just nu på att älsklingen ska komma innanför dörren, har ju inte sett honom på JÄTTE LÄNGE, ca 2 min kvar tills han bör vara hemma:-)


Nya tag

Lilleman har börjat sova ok igen men helst av allt skulle jag vilja få honom att sova ngt bättre så idag ska jag börja träna. När han vaknar på natten ska jag försöka ge honom enbart nappen om inte det funkar ska jag gå upp och amma honom så att han blir proppmätt. För nu vill jag inte vakna klockan 03.30 och sedan 05.30. Antingen en amning på natten eller en på morgonkvisten- Basta!

Håll tummarna!!!

Snart mot Halmstad

Har inte varit vidare duktig på att blogga när jag varit hemma i u-a, det är så mycket annat som ska göras.... Men snart bär det neråt och hem till min kära Henke, saknar dig som f nu. Idag är det min första morsdag och August har grattat mig flera gånger och det känns mysigt värre.

Vad händer i veckan

-Imorgon måndag ska jag först mysa med Henke innan han och Thomas och deras pappa ska iväg på landskamp. Därefter ska jag träffa Ella.
-Tisdag, betala räkningar, fixa hemma och på kvällen ska jag på mammaträff utan barn. Det ska drickas vin och tjatas:-)
- Onsdag, åker håret av (fäller ngt gryvligt just nu så det är bättre det åker av) Lillskrotten ska få sin första prevenar spruta :-(
-Torsdag, inget bokat 
- Fredag, inget bokat 

Bilder från helgen kommer lite senare och bilder på min gbg-shopping

August just nu. Stoppar fingrarna i munnen hela tiden, greppar föremål bra, tar i mitt ansikte och bäst av allt skrattar åt allt och alla och är bra kittlig :-)

SOVMORGON:-)

Idag fick jag sova ut, helt underbart att bara kunna gå ner med lilleman till mamsen och släppa allt för ett litet tag.
Ska strax hoppa in i duschen och gör iordning mig men var tvungen att blogga av mig lite först. Har precis haft ett spännande samtal med Moster Helena, visst ger vi  det en chans...? amma och pappa är för roliga här hemma, just nu håller det på att tjafsas om hur tömninge av ett rum ska gå till, fortsättning följer.

Glömde skriva om vad August gjorde för första gången igår- han åt!! Första smakportionen palsternacka och potatis, vatten och brösmjölk-mumma. Det gick bra men man ska ju inte prova med mer än 2 teskedar så vi fortsätter med samma mängd och smak idag.

Vad händer idag? Det vet jag ännu inte, ska ringa Johanna och kolla om hon vill träffas, hon fick nämligen en liten tös i förra veckan, den första i gamla gänget som fått en tjej och då var det nummer 2 för hennes del som bidde en lite Milla. Nu kom mamma in och sa att vi skulle ta en promenad till stan för lunch!

BILDER FRÅN VECKAN

August på resan upp till Uddevalla


Mys på morgonen med Morfar sedan frukost med en nöjd och tittande August


Lunch med Helena, kolla in de fina kläderna August fick:-) 


Första smakportionen


Kort inlägg idag mé

Har varit hemma med mamsen och papsen och då är det full rulle. Mysig lunch med Helena H på nya Cheers i stan.  August fick jätte gulliga kläder av Helena och familj, stort tack!! Bild på kläderna kommer imorgon. Sedan var det en runda på stan med mormor för diverse inköp till lillskrotten, som vanligt.... Därpå åkte vi ut till butiken kära barn för att kolla in Bugaboo inte blev jag mycket smartare efter det men ska ta mig en rejäl funderare... Beslut ångest åter igen.

I eftermiddags var det BS möte, kort och koncist.

Middagen hos modren bestod av färsk rödspätta, färsk potatis, pepparot och dillsmör-smaskens.

Kvällen har gått i prat ala prat linjen, jag och min mor har nämligen inte så svårt för att prata...

Lilleman somnade inte tidigt utan var rätt strulig ikväl, får se hur natten blir.

Våra vänner Lova och Thomas blev lyckliga föräldrar till lille Olle idag, Stort grattis. Imorgon ska det inhandlas present:-)

Som sagt imorgon bjuds det på lite bilder!!

Natti natti

Låååååång dag!

Gick hemifrån klockan 9.15 i morse med massor av packning. När jag skulle hoppa på tåget mot gbg klockan 10.00, inträffade ngt underligt, frågade värden på tåget om hon kunde hjälpa mig med barnvagnen, men icke det slet alldeles för mycket på hennes rygg... Så det var bara att fråga en medresenär. Väl uppe på tåget och på plats hamnade jag bredvid världens sötaste tant som var ca 80 år. Vi pratade en massa om barn förstås och hon berättade om sina två barn ( 50 år idag) och hennes förlossningar, kul att ha ngt gemensamt med en så mycket äldre dam. Hon berättade att allt och alla öste ur sig till henne när hon var gravid hur hemska deras förlossningar var och hur jobbigt det sedan var att ha barn. Alltså kan vi konstatera att det är ingen skillnad på idag och för 50 årsedan.. Att vi kvinnor aldrig lär oss.

Väl framme i gbg fick August och jag en heldag med moster Carra- mysigt värre. Vi hann även umgås en hel del med lilla Sofie, 3 månader gammal och Sofies mamma Ann. Tack för gott mjölkfritt fikabröd!

När jag sedan skulle bege mig hemåt uddevalla så skulle jag ta bussen istället för tåget, då kommer vi till det underliga nummer två idag. När jag skulle hoppa på bussen frågade jag busschauffören om det fanns plats för mig och min barnvagn. Absolut! sa han medans han hoppade ut och hjälpte mig, trots jätte kön så fick de andra vänta.. Det var inte bara så att han lyfte vagnen utan han ordnade så att allt gick smidigt med min packning också. Här måste det tilläggas att det var en invandrar kille, inte för att jag egentligen vill. När vi sedan väl var framme i u-a så slängde han sig bak i bussen och hjälpte mig lika hjälptsamt ut och berömde lilleman för hur duktig han varit på resan! DET KALLAR JAG SERVICE.

Till sist måste jag ge min underbara resvän beröm, inte ett gnäll på tåget,spårvagnen eller bussen:-)
Och nu sover den lille grisen mätt och belåten efter en händelserik dag uppe på mitt flickrum!

Nattis


Idag är ingen vanlig dag, för idag är det mormors födelsedag ,hurra hurra!

Dagen börjar med att jag är upptagen av mina tankar som vanligt. Lilleman sov dåligt inatt så jag är rätt mosig i huvudet också. Så när jag är på väg in till stan till min efterlängatande fotmassage/vård så ringer jag min mor som jag brukar göra. Vi pratar en liten stund och sedan säger jag att vi kan höras senare... Ca 3-4 minuter senare ringer mamma upp och säger att hon är lite besviken på mig, först fattar jag inget sedan går det upp för mig. Mamma fyller ju ÅR!!!! Pinsamt har aldrig glömt bort min mammas födelsedag men det har jag nu och jag lovar att aldrig mer glömma ;-)

Stort grattis Mamma/Mormor och svärmor,  i morgon kommer vi med paket

image344

Present av Lasse och Helena

Tack!
image338

Nu är jag färdig kittad


Plutten

image337

Veckan som gått

Får utvärderingen ok. Lilleman har varit en varannan dag kille, magen har strulat och jag har varit mycket trött. Gårdagskvällen höjde upp veckans betyg. Det var så mysigt att få dricka lite vin med mina vänner och det blev inte sämre när killarna kom hem efter jobbet. Enligt mig och Henke var kvällen igår himla mysig hoppas nu andra tyckte det med! Och Henke blev kortklippt minst sagt...

Söndagen har varit mysig, jag har hunnit träna vilket gjorde mig gott (vet att carra och helena skrattar när jag skriver så:-) Men nu ska jag försöka ta mig till gymet 2 ggr i veckan.

Förväntingar på kommande vecka: de är stora ska träffa Carra, min familj och kolla brudklänning till min svägerksa på fredag i gbg och innan vi möter upp Jossan ska mamma, august och jag strosa och luncha i götet.

Helena och August på fika hos Linda. August nya favvogrej är att sitta:-) 

Vänner

Det stora klippet

Farmor på besök och August med sina nya mössa


Fot

image328

Söndag!

Dagen kommer bestå av följande:

-Besök av farmor
-Laga köttbullar
-Fixa med tvätten
-Plocka undan
-Förhoppningsvis ska jag träna, måste ta mig i kragen
-Mys med mina killar (har en numera en rakad kille, bilder kommer senare)

Natten har varit ok lilleman fick lite tillägg igår som han sov bra på, men sedan var han nog rätt slut efter en jobbig dag. Han var verkligen inte på humör igår, stackarn.... DUMMA MAGE

Puss ses sen!


Längtar till Uddevalla

På tisdag ska jag träffa Carra i gbg sedan blir det u-a resten av veckan. Det ska bli skönt att få komma hem till mina älskade föräldrar. Fy vad det är tråkigt att bo så långt ifrån dem skulle jag få önska mig något så hade det varit att de flyttade hit.
image327

Vad har ändrats mest?

Sitter hemma själv, det är fredagskväll och mina vänner befinner sig på en uteservering i stan någonstans, Henke jobbar och lilleman sover. Och här sitter jag och bloggar med en snusklubba i munnen, ett halvt glas rött på skrivbordet och sneglar på Carina Bergs tv-program. 

Ja vad ska man säga, jag skulle inte önska att jag inte hade min lillfis och jag längtar egentligen inte efter att sitta på en uteservering men det flexibla saknar jag. Skulle jag vilja gå ner så hade jag kunnat göra det men det är inte bara att gå. Lilleman måste ammas, tas på,  jag måste fixa mig, han ska bäras till vagnen etc. När vi sedan tröttnat på att sitta på en uteservering så ska jag ta mig hem... Men hur?,  om en sak är säkert så är jag galet mörkrädd och går inte ett steg ensam och hur skulle vi då ta oss hem? Åka Taxi går ju inte då jag inte har ngn bilbarnstol i väskan... 

Så det får bli att surfa, gå i mysisar och bara vara, riktigt bra träning för lilla mig;-)  


Paket på posten, från vem...?

♥Från uddevalla och självaste mormor kom denna söta Resteröds t-shirten♥
TACK!

image326

Bilder från gårdagen

 Var tvungen att fotografera krukan på sjukhuset som fick ta en av mina hemska värkar...
 Henke och jag smaskade glass på Möllegård, dock inte så rolig glass då mjölk skulle ueslutas:-(
 Promenad i naturreservatet
 Fångsten

Fredag och nya tag!

Var helt slut igår så det bidde inget bloggande. Tar igen det idag istället:-) Gårdagen var rätt så påfrestande då Lilleman återigen hade en dålig natt... Besöket hos farbror doktorn gick sådär de vet inte riktigt vad det är för fel men jag ska prova att utesluta alla mjölkprodukter då Lillfisen kan vara allergisk mot mjölkproteinet sedan ska tarmen bli röntgad framöver för att kolla så det inte är något fel på den, stackars liten

Natten: Var den bästa på länge, August somnade 21.30 och sov till 4.30 sedan till 06.30 och därefter till 08, så idag blir det nya tag.

Dagen: Ska mysa med Lilleman, ta en promenad till posten för att hämta mina glasögon från USA sedan ska jag träffa Linda.

Kvällen: Ska bli lugn vill inte planera för mycket mitt nya mål är att försöka njuta lite extra av att få tillbringa tid med min älskade som


 

En fantastisk dag i bilder!

Mammaträff på stadsbondgården


Hemma och tränar på att gå;-)

Laddat för en promenad in till stan för paketinhandling och middag

På Trottobar med Tessan, Thomas och Helena

August världens bästaste fotomodell

Baby lagom trött efter en skön och händelserik dag


Imperfekt, presens och futurum

Har inte svarat på denna tidgare, men gör det nu i bloggen istället för på facebook...

För 5 år sedan....: Pluggade jag för fullt på högskolan i Halmstad var sambo med tessan och var ihop med Klas. Skulle dock snart bli med egen 1a på Karl den XIs väg. Mitt liv bestod mest av plugg, jobb på pio och company, fester och en stark längtan att få uppleva Halmstad på riktigt under sommaren.

För 3 år sedan....: Hade jag och Henke varit tillsammans i snart 1 år. Bodde uppe hos killarna på Storgatan och pendlade mellan gbg-u-a-halmstad då jag gjorde min praktik på Ford. Utöver det skrev jag mitt examensarbete tillsammans med Helena och på fritiden oroade jag mig mest över om jag skulle få ett fast jobb efter examen.

För 1 år sedan....: Var jag gravid  i vecka 5 och hade svårt att förstå att jag verkligen var det samt orolig för att det skulle synas på mig då jag absolut inte ville tala om det för någon... Jag hade även precis påbörjat mitt nya jobb på Frank Dandy.

För 3 månader sedan....: Hade jag varit mamma i 2,5 vecka och jag/vi gick mest i ett rus här hemma. Brösten värkte och Henke skulle börja jobba vilket kändes oerhört tungt..  

Igår....: Vaknade jag trött efter en riktigt jobbig natt. Dagen blev inte bättre, August ville bara äta och bli buren i ett. Trots det hann jag med en mysig lunch med Tessan och Elin plus en del shopping.

Idag....: Har jag varit pigg som en mört. August sov som aldrig förr hela 7 h i sträck :-) Dagen började med en springtur, forsatte med mysig mamma träff och avslutades med en skön middag på trottobar med mina familj och vänner.

Imorgon....: Ska jag på föräldragruppsträff sedan till fabror doktorn med lilleman efter det ska lilla familjen till Möllegård och plocka lillekonvalj och äta italiensk glass- längtar!.

Om 1 år....: Jobbar jag halvtid, min familj mår bra och vi har hittat ett nytt hus eller en bostadsrätt som känns dunder i magen. 

Min storebror gifter sig :-)

Fick denna fina och personliga injudan idag. Det ska bli så roligt att få gå på bröllop och det känns kul och spännade att de blir lite mindre och intimare än de vi varit på tidigare. Mest av allt känns det ju mycket speciellt för mig då det är min storebror som ska gifta sig :-) 

image304

Trött, tröttare, tröttast

Har sovit dåligt i ca 1,5 vecka nu då August inte sover så bra på natten... Sedan har han börjat krångla rätt rejält på dagarna nu också. Han vill absolut inte bli lagd i vagnen då illskriker han, likaså får jag inte lägga ner honom i sitt babygym om han inte är precis nyammad...  och äta ska han stup i kvarten. Magen spelar nog ett spratt med honom för han är rätt så spänd och otröstlig. Hoppas nu att det blir någon ordning på detta dilemma efter vårt läkarbesök på torsdag.

Just nu är jag inte bara psykiskt trött utan rejält fysiskt trött då jag burit på lilleman i 2 dagar så när Henke kom innanför dörren precis släppte en del spänningar för nu vet jag att jag kommer få dela på ansvaret i 2 dagar :-)
Och imorgon bitti blir det premiär, ska ut och springa en runda måste röra på mig och springa bort lite spänningar i rygg och själ.

Lilleman fick sin första flaska ersättning ikväll, det gjorde ont i hjärtat men det kändes rätt att pröva om det skulle hjälpa honom att bli nöjd, resultatet var negativt för han blev inte mer nöjd än vad han brukar, får se om han sover lite bättre på det.

Nattis

Prinsen

image303

Bajs

August är ingen höjdare på att bajsa... Nu har han inte bajsat självmant på 6 veckor det är fruktansvärt påfrestande att det inte fungerar som det ska. Även om de säger att bebisar som helammas inte kan bli förstoppade så gör det en inte lugnare direkt. Börjar misstänka att det är ngt tarmproblem hoppas det inte är något allvarligt bara. Dagen har nämligen varit riktigt jobbig för lillfisen (passande namn) han har gnällt och varit ledsen hela dagen så ikväll trots att jag hade bestämt mig för att vänta så blev det ett microlax... Vi ska till läkaren på torsdag och jag hoppas innerligt att vi får någon klarhet i bajsdilemmat så att jag kan släppa min oro.


12 maj en mycket speciell dag

Precis för ett årsedan fick vi den underbara nyheten att vår lillkille låg i min mage på jäsning. Efter ett jobbigt missfall så blev dagen då vi var gravida igen mycket speciell för oss. Vi skulle på Ts och Anders bröllop och då jag hade en underlig känsla i kroppen att det kanske fanns något där inne var jag tvungen att göra ett gravtest, henke visste inte om min misstanke då jag inte riktigt vågade hoppas på allvar... O mycket riktigt - testet var positivt :-).

Glömmer aldrig den dagen, känslan och Henkes min. Jag gjorde som sagt testet i hemlighet och efter pluset visade sig hoppade jag ut från toaletten med världens smile på läpparna och sa - nu var vi på det igen. Henke fattade inte vad jag menade så jag kastade gravtestet till honom och då gick det upp för honom och det första han sa var, - jag har minsann krut i mina grabbar... :-)

Livet tar har sina svängar, för nu ett år senare så finns världens underbaraste lilla varelse här hos oss. Skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan dig, du gör livet så mycket bättre och varje dag jag vaknar så känns livet så mycket mer värdefullare än vad jag någonsin kunnat föreställa mig.

Tack för att du finns lilleman
Älskar dig mitt lilla hjärta♥!

Lilleman i tidningen


image302
Denne bild kommer med i tidningen vilken dag som

Gårdagen i bilder

Startades med trädgårdsfix

 Killarna sådär lagom stolta efter de fixat med vårt nya parasoll

Mammaträff i vår trädgård



Kvällens grillning a la Johannes:-)


Du ska inte tro det blir sommar ifall inte nån sätter fart...

......Jag gör så att blommorna blommar och benen blir fulla med spring :-)

image285
image286
image287
image288

Dagen

Vaknade efter ännu en jobbig natt, vet inte vad det är som velar till det, är det lillemans mage eller befinner han sig i en ny tillväxtfas eller sinar min mjölk...??

Steg upp 07.00 och började dagen med en promenad till ett möte/avtackning av en kollega/fika på jobbet. Vi bestämde att jag ska börja jobba i oktober igen men bara 1 dag i veckan fram till februari, en skön mjukstart sedan blir det en 50 procents tjänst tom augusti.

 På promenad till jobbet, det tog 1 h men det vart det värt, helt underbar i det  vackra vädret!!

Efter jobbet träffade vi Jenny på Espresso house. Vad mysigt det är att ses igen synd bara att det inte blir oftare. Har fått tillbaka den gamla högskolekänslan när vi ses, vi boostar varandra med bra energi helt enkelt :-)

Därpå spran Henke, jag och August på stan, inte för att vi var ute efter något särskilt men en stund måste man väl gå när man ändå är nere, eller.

Eftermiddagen tillbringades ute i trädgården där det fotades en hel del, min nya hobbie!
 Fina presenter av Jenny

 August tränar nacken

 Just nu ligger pappa och August sitter och sjunger i August nya sångbok
 August nya säng som ska invigas ikväll!


Torsdag

Dagen har gått i solens tecken. Vi har grejat som tusan i trädgården och det har blivit jätte fint på uteplatsen och snart har vi en grön STOR gräsmatta. Sedan blev det lunh under vårt nya parasol med Lasses mamma. Därpå var det fix innnan mammisarna kom, veckans höjdare :-). Efter tjat om bajs, sömn och gud vet vad så blev det en promenad till babyproffsen men det handlades inget... Shoppingen stod Henke för idag, han och killarna åkte ner till Väla (säng och tillbehör handlades till lilleman)

Kvällen tillbringades i goda vänners lag. Grillning a la Lidl Johannes, mumma. Bilder kommer imorgon, måste hoppa i säng ska upp tidigt för ett möte på jobbet.

Nattis  


Tränar

Försöker lära mig PS men det går sådär, just nu vrida på ett kort och det gick ju okimage271

2 år efter...

.... men bättre sent än aldrig.

Dessa blev dagens skörd på ebay med hjälp av Sara såklart. Betalade 601 kroner för frakt och bågarna inte mycket vilket är bra för då kan jag tröttna fort utan dåligt samvete.

image270


Onsdag

Natten var ack så dålig inatt med, igår var den katastrofal men men. Vi får hoppas den blir bättre inatt.

Dagen:  11.00 Tid hos Lotta på Hair, lite skön avslappning utan barn ;-). Efter klipp och färg gav jag mig ut på stan för att leta "balkongpiff" när jag sprang på stan stötte jag ihop med Sofia i min mammagrupp, vi pratade en stund på espresso house där hon satt och fikade med sin syster och plötsligt hände det! splasch så fick jag en rejäl måsskit i huvudet, i mitt fina fixade hår, blä! Jag fick till och med lite skit i munnen:-(

Hittade inte så mycket piff utan bestämde mig för att använda ett gammalt brickbord att ha blommor på ist för att köpa massa nya balkonglådor. Resultat blev helt ok :-)

När jag kom hem hade lilleman precis vaknat efter en tupplur i vagnen medans pappa och Lasse fixade i trädgården. Det blev amning och thailunch ute i boden, därpå lite städning här hemma sedan åkte jag till Plantagen och köpte blommor, gräsfrö, ogräsmedel etc.

Nattning av lilleman: Vår lille prick har inte varit den lättaste att lägga på kvällen men idag hade vi bestämt oss för att ta tag i det problemet, inte lätt men ett måste. Efter 20 minuters gråt, trix och fix så somnade han. Nu gäller det bara att vara konsekvent och hålla sig till detta sätt. 

Kvällen: Har tillbringats på balkongen med ett glas vin, mysigt värre. Ska strax göra iordning mig för kvällen måste passa på att sova när sötisen sover
 
August i sin solhatt

Här ska det sås ny gräsmatta :-)

Balkongen!

August ska bada, nybadad och pjamasklädd

Mys på balkongen

Tisdagen den 6/5-2008

Strykes ur min almanacka....

Veckan

Då jag inte känner mig helt frisk, har åkt på en rejäl förkylning så blir planerna lite ändrade... Hade lovat mig själv att denna veckan så skulle träning stå högt på schemat men det är redan strykt.

Tisdag: Fixa på balkongen, måla och göra sommarfint så att vi kan sitta där och mysa, bilder kommer så fort det är färdigt. 13.30 blir det ansiktbehandling för min del hela 1,5 h. Mammalyx!

Onsdag:11.00 Klipp och färg ännu mer mammalyx:-) Sedan är det trädgårdsfixardag 17.00 BS-möte
Torsdag:14.00 Mammaträff hos oss.  Hoppas vädret blir bra för jag vill sitta i trädgården.

Fredag: 9.30 Möte på jobbet

Lördag: 60 års fest 

Söndag: Troligen en utflykt till gbg, Carra är du ledig??

  

Uppdatering av helgen

Vilket dop det blev! Stort tack till mamma som fixade all mat och bestyr till dopet, tack till Tessan för pajfix och ditt engagemang i August tack Helena för den fina dikten och tack Sara för alla fina bilder.

Sedan vill vi tacka er andra för fina presenter och att ni kom och gjorde lillamans dag så speciell :-)

Fix dagen innan



2008-05-03 August Willi Johannes

Kyrkan


Lite bilder på några av våra gäster

Kan man sjunga vackrare än vad Lina gjorde?

Helena läser dikten, Himlen måste sakna en ängel
 
Klanen

Själva dopet
  
Färdig döpt
 
Lite bilder från dopmiddagen

TRÖTT!

Idag är det ingen bloggdag även om tid finns.. Kroppen huvudet och hela jag är helt slut så det blir uppdatering under morgondagen med massa fina bilder från ett mycket lyckat dop.

Kramis


Fredag

Dopfixardag!

Det är precis vad man skulle beskriva denna dag som...  Mamma och jag har fixat och grejat hela dagen men att det går undan när vi är i farten kan man lugnt säga. Kanske inte så konstigt när två hyperaktiva själar ska fixa och inte nog med det, dom är släkt.

Så håll i hatten vi kunde ta det lugnt en stund efter fixet uppe i församlingshemmet och det gjorde vi nere på Bulls. Det var smockat med folk och härligt väder- sommaren närmar sig med stormsteg.

Kvällen tillbringande vi hemma hos oss med pizza och så ska det låta. Mamma och jag satt väl stilla i sammanlagt 5 minuter medans pappa och Henke satt något mer still... Nu är iaf det mesta på plats så Amy ska hoppa i säng efter det att benen är rakade och smörjda med brun utan sol.

Bilder kommer efter dopet!

SOV GOTT


Ingen vanlig torsdag

Dagen har gått i ett. August vaknade lika grinig som han somnade så vi beslöt oss för att besöka akuten. På akuten blev August och jags sittande i 3 timmar och när vi väl kom in så konstaterade läkaren att det är någon form av förstoppning lilleman lider av så nu ska det bli laxerande medicin i ett par veckor för att få ordning på hans lilla mage :-(.

Innan pappa begav sig till jobbet nu ikväll hade lillfisen bajsat rejält vilket gjorde oss sådär härligt "småförälderslyckliga" vi stod liksom och hoppade när vi fick se bajset... Tessan som var här och hjälpte oss med pajbakeri tyckte vi var lagom normala..

Tack snälla faster Tessan för hjälpen, nu får vi hålla tummarna att de inte bara ser fina ut, utan smakar lika gott.

Lilleman somnade rätt smärtfritt ikväll så Tessan och jag fick lite tid för oss själva med te och mackor i soffan- mysigt!

Nu ska jag hoppa i säng så jag är pigg när mina päron kommer imorgon.

Nattis


RSS 2.0