Lite bilder

Jag laddar upp lite bilder medans jag försöker få ordning på youtube... Hoppas ni mår bra därute och att ni alla ska göra något mysigt imorgon?
August busar i köket och med ugnen, kolla mamma jag når...

Titt ut här kommer JAG

Se hit

Sambo bortskänkes, vid intresse hör ev er!

Vi har en liten febrig kille...

August har inte varit sjuk något direkt sedan han föddes, peppar peppar.  Men efter sen nattning och en jobbig natt tog jag tempen och den visade på 39, stackarn tror inte han haft feber tidigare. Den andra tanden har också börjat komma så kanske är det svaret på varför lillen är hängig. Förutom att han gnäller lite så är han pigg ändå.

Vi har städat och handlat här hemma idag och jag kom precis hem från stan, har äntligen inhandlat en nyårsklänning, vem vet bild kanske kommer på självaste nyår.

Strax ska Helena komma upp, vi ska fixa lite med nyårsboken.

Hej så länge 

pussis 

Hej mormor och morfar


Söndag

Hej på er! Idag ska jag mestadels pyssla och fixa här hemma känns nästintill som jag är höggravid jag har sådant boa begär... Observera att jag inte är gravid men jag tror aldrig jag velat fixa såhär mycket någonsin, vill liksom göra om allt t.ex. som:

♥Hallen, ny byrå eller sideboard
♥August rum, inte för att han behöver det ännu men en gammal växa säng samt en gammal barn gungstol
♥Köket, nya gardiner plus nytt köksbord och målade stolar( är ett pågående projekt) plus nya gardiner
♥Sovrummet, en gammal stol el gärna en lamino plus nya gardiner och att tavlorna ska komma upp
♥Vardagsrummet, nytt matsalsbord och stolar 
♥Badrummet ny pall och nya handdukar




Killarna somnade på soffan igår

r

11 månader och 1 dag



Personligheten
Gladare bebis får man leta efter... August är för det mesta positiv, älskar allt och alla under hela hans liv är det två personer han blivit rädd för. Han är envis men på ett bra sätt, gnäller nästan aldrig och gillar djur som bara den

Motoriken
August kryper på sitt egna lilla sätt. På mattor kryper han "vanligt" men på golv genom ett ben böjt inåt kroppen. En sak som är säker det går undan han flyger fram som en liten groda. Han ställer sig upp överallt just nu och för flyttar sig längs möblerna så bra det bara går. Han är inte det minsta rädd men det är vi..Sedan kan ha trä på saker på grejer brios clown älskar han att leka med.. Han klappar händerna, skoj ringer i telfon, gör baka baka liten kaka etc. Bokhyllan, fjärrkontroller, lådor, telefoner är favvoleksakerna för tillfället.
  
Pratet
Han pratar hela tiden men man förstår inte vad han säger mer än mamma och dadda

Maten
August äter jätte bra just nu i stort sett allt man ger honom. Bäst är fortfarande Hipps burkar men jag börjar ta bort burkarna allt mer nu. August får smaka på nästan allt vi lagar här hemma nu för att vänja sig med nya smaker. Frukt äter han jätte gärna likaså grönsaker, fisk, ägg

Sömnen
Sover gör han jätte bra nu, dock är han lite svår lagd på kvällen. August sover en lång förmiddagslur sedan en lite kortare eftermiddagslur. Vi brukar lägga honom runt 7-8 sedan sover han till 06 får välling och vaknar runt 8.

Sammanfattningsvis
Vi har haft en underbar månad med massa utveckling. En annan sak är att första tanden kommit och att borsta tänderna är jätte kul!!!!

tårar..

Vi har precis suttit och tittat på ett program till minne av tsunamin. Man fick följa ett par som mist sin lille son. Jag behöver inte skriva mer än att det gjorde ont fruktansvärt ont. Vi är så tacksamma för att vi har våran lille gosse här hos oss

god jul från oss alla till er alla

Igår hade vi lilljulafton med Tessan och Thomas. Först blev det chokladglögg- jätte god sedan litet julbord prat och mys. Vi är så glada att vi har er :-). Kan det bli bättre sin bästa kompis och sin svåger är ett par??







Imorse fick August först mysa i vår säng sedan fick han hämta ett paket under granen 


Nu ska det packas och lagas julfrukost sedan bär det av upp till de småländska skogarna för julfirande. Kommer sakna min mams och paps massor :-( Men nästa år tar vi igen allt, ni har det säkert super mysigt i Thailand!


EN RIKTIG GOD JUL ÖNSKAR VI TRE, ER ALLA!!

Hipp hipp hurra

Grattis världens bästa pappa, morfar och svärfar
Pussar från oss 3 :-)

på jobbet...

....men undra hur länge??? 

Vi hade en jätte skön dag Henke och jag igår. Handlade färdigt julklapparna (ok Henkes ska jag handlas ikväll) fikade, åt på pio och var på bio. Precis enligt planerna, vanligtvis brukar vi inte hinna det vi ska men det gjorde vi igår.

August hade det bra hemma hos farmor och farfar och det känns skönt att vi har dem trots allt inom ok avstånd. Nu ska jag jobba sedan hem och slå in paket, ut på stan och köpa Henkes eller jag kanske tar det imorgon.

Har en del kort som jag ska försöka lägga upp idag :-)

Puss

SÖNDAG

Idag är vi barnfria, lillplutten är i Hylte hos F & F och Henke och jag ska bara vara, vad det nu innebär?? Har redan röjt på August rum samt tvättat och bytt lakan. Vi ska äta lite lunch nu sedan ska vi in till stan och fixa de sista julklapparna. Vi ska även passa på att ta en fika i lugn och ro sedan blir det lite städ här hemma och sedan mys på Pio och bio.

Ha en underbar dag ni med!

Kramar

p.s längtar redan efter plutten men han har det bra och det är det viktigaste :-)

Ett test


Har ju lovat mina päron att jag ska lägga upp filmer på August, så nu testar jag att lägga upp ett klipp från YouTube, sedan måsta jag bara lära mig att lägga upp filmer på YouTube, Någon som vet???

Lite Coldplay i juletider är väl inte helt fel :-)

Fredagen 19/12

Humör: Bra
Gjort: Ätit lunch med August
Planer: Carra och Edwin kommer så det blir julgodis som ska bakas
Ser på: Solen som just tittade fram

Lyssnar på: August som leker

Läser: Brunstkalendern 

Dricker: Inget men ska nog göra mig en kopp kaffe strax

Äter: Har precis ätit 

Bästa: Det snart är jul o att Carra och Edwin kommer idag
Sämsta: Att jag förmodligen mist mitt jobb pga lågkonjunkturen 
Barn: Drar i sin klädgalge just nu
Väder: Molnigt och soligt om ni förstår


Nu närmar det sig...

Alltså non-shopping perioden och jag vill inget heller än att göra om här hemma, älskar mina små projekt vet inte hur jag skall klara mig utan dem framöver fast det går kanske att göra projekt som inte kostar pengar så som städa och rensa.....

De som inspirerar mig just nu är dessa två fantastiska bloggar kolla in vettja!!

http://juliasvitadrommar.blogspot.com/
http://etthusivitt.blogspot.com/

När ni tagit er en titt, visst undrar man om dessa två är syskon???

august äter morot



Granen på plats

Igår kväll när lilleman sov började vi att ta in vår första gran, vi har inte haft någon gran sedan vi blev tillsammans så det var lite speciellt. Om jag ska vara ärlig var det första gången jag haft gran i mitt vuxna liv... Granen kläddes samtidigt som vi kollade Bonde så det gick sakta men säkert. När granen var färdig klädd, efter tveksamheter om vi skulle ha röda kulor och vit stjärna, vilket det inte blev som ni kan se nedan. Så satte vi på Astrid Lindgrens jul (August present i kalendern igår) vilket var en mysig blandning på Pippis, Madickens, Skrållans, Emils etc. jul. En mysig blandning som kan rekommenderas. Vi beslutade att denna dvd ska vi bara ta fram kvällen innan jul till August så att det blir lite speciellt vid juletider :-)





hej

Sitter på jobbet och ville bara passa på och säga hej :-) Det blir längre inlägg till kvällen! Hoppas allt är bra med er?? Och jag gillar verkligen när ni kommenterar så gör det mera-snälla rara!

Ses sen

Dagen som gått i ett

Som sagt det var babysim idag och det gick jätte bra idag, August dök en massa utan att bli orolig, Men vad jobbigt och bökigt det är att simma med små krabater. För det första ska du ha med dig typ 10 handdukar, kanske inte men gärna fyra plus morgonrock, sedan duschgrejer till dig och lillfisen. När du väl baxat dig in så ska du byta om sedan ska August tas av sättas i vagnen med morgonrock därpå ska hjulen på vagnen sköljas av, jag ska duscha av mig etc. O inte nog med det du ska trängas med 10000000 skolungdomar som har jätte stora problem så som om de ska ha bikini eller baddräkt på sig,om de ska ha trosor och bh under bikinin, vilka killar som kommer bada och titta på dem... (taskig jag är nu)

När ni äntligen kommit i badet så ska du krypa runt på knäna i 30 min, problemet är dock att man knappast når ner på knäna så man går runt med värsta böjda benen och ryggen i en evighet... När simmet är avslutat kommer du till den största utmaningen. Att dusch med din baby, torka en ål plus dig själv, knö fram till skåpet med barnvagnen, ta på dig, ta på din bebis som inte längre ligger utan gärna kryper iväg på det blöta golvet... Sedan på med ytterkläder, mata bebisen i kaféet  och till SLUT ta er ut till bilen och HEM!!!!!!! 

Efter simmet har vi fikat med Faster T, köpt gran, fraktat hem den (tack snälla tessis) sedan har vi umgåtts här hemma med Helena C, Helena B och Faster. Lillkillen somnade vid 20 i mitt knä alldeles utslagen. Nu ska jag strax slänga mig i soffan och ladda för morgondagens jobb!!

Granen får ni bild på när den kommit in och blivit pyntad :-)

Pussis

jordbävning- då fick man det bekräftat....

Pratade precis med Helena i telefon och hon undrade om jag vaknade av skalvet och visst gjorde jag det. Saken var den att jag inte kopplade det. Jag hade precis varit upp och gett August sin välling, när jag sedan vaknade av att HELA huset gungade kopplade jag inte att det var en jordbävning... Har aldrig upplevt något liknade, alla skålar krukor etc vibrerade och lät men hur skulle jag kunna få ihop att det var en jordbävning??? Helena trodde jag gungade August kraftigt till sömns och jag trodde att det hände något annat vill inte skriva det här...

Mamma och pappa om ni läser detta så hade Sverige haft sin största jordbävning på över 100 år i natt, den mättes upp till 4.7 på richterskalan och det är ingen som kommit till skada i hela Sverige så ni kan vara lugna!


 

Gomorron goooomorrron hör fåglar

Vi sover länge här hemma just nu :-) August får välling vid 06 sedan vaknar vi igen mellan 8-9 det är skönt hoppas det fortsätter så. Strax är det dax för frukost sedan babysim. Själv tycker jag simmet är sådär kul det är mer Henkes och August grej. 

Det bidde ingen gran igår, när Lasse och jag skulle bort och köpa en men det fanns bara sneda och barrlösa granar kvar... De skulle få in nya idag så det blir en promenad dit idag och förhoppningsvis hittar vi den perfekta granen!!!

 

Och ett kort


Att göra lista för veckan

  • Julklappar
  • Köpa julgran
  • Köpa förvaringslådor
  • Målarfärg
  • Ta en julgran, klä
  • Sortera August kläder, ta bort allt i 74 o de som är för litet i 80
  • Skicka julkort, obs köpa frimärken
  • Säga upp Hallandsposten
  • Handla till julgodispysslet

Måndag 15/12

Humör: På topp
Gjort: Ätit frukost, pratat med Carra i 1 h :-)
Planer: Köpa julgran sedan fika hos Lotta L-mysigt
Ser på: MIn vackra Macbook

Lyssnar på: August som skrattar och kryper runt

Läser: Brunstkalendern 

Dricker: Kaffe

Äter: Har precis ätit ju!

Bästa: Det snart är jul o att Carra och Edwin kommer på fredag
Sämsta: Att det är LÅNGT kvar tills mamma o pappa är hemma igen :-(
Barn: Spelar på sitt piano just nu
Väder: Grått men inget regn


Bilder från dagen




Hej

Nu har vi gjort färdigt våra julkort, nu ska bara adresserna tas fram och skrivas på sedan ska de läggas i påsen och skickas :-). Ikväll ska vi kolla idolfinalen, missade ju den i fredags när jag var på julbord. Annars har jag fått ta hand om mina två killar idag, den ena är liten och den andra har rejält ont i ryggen. 

Vi har passat på att fråga svärmor om lite barnpassning då vi VERKLIGEN behöver lite egentid nästa söndag. Vi har funderingar på att ha lite öppethus här hemma på dagen med glögg, pepparkakor och lussebullar, därpå skulle vi antingen gå på bio eller gå ut och äta någonstans ENSAMMA :-).

Just det kort skulle jag lägga upp. återkommer!!!! 



Luciafirande

Idag ska vi till Pingstkyrkan och luciafirande med vårt lille troll som ska vara tomte. Vi har aldrig varit på pingstkyrkans gudstjänst förut och det kommer vi nog inte gå på i framtiden heller. Men eftersom vi går på rytmik där så är det en sk julavslutning också så vi får gå även om det inte tillhör våran religiösa uppfattning... Men det ska bli spännande att se hur en gudstjänst hos pingstvänner går till. Tar mig med kameran och fotar så förhoppningsvis lägger jag upp lite bilder från det i eftermiddagen.


Efter pingstkyrkan ska julgran inhandlas, julkorten måste bara göras iordning sedan blir det nog lite adventsmys här hemma!

Ps skriver från våran vackra nya macbook just nu :-) 

Vad gör ni idag??

Det är inte bara jag som gillar i.d

Allt som man inte ska leka med leker vårt lilla hjärta med
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥






Mamma o August

Mormor har efterfrågat...

Här kommer en bild på oss två, Henke lägger jag upp lite senare, vi har nämligen lussat hos Helena idag och jag tog massor av bilder på en viss stjärngosse :-)



Lusse lelle 11 nätter före jul

Ingen Lucia stämning idag men det får vi göra något åt. Är sådär lagom trött efter julbordet med jobbet igår... Det blev dock inte så sent, efter julbordet på Helfetet som var asdåligt gick vi till Harrys, stället jag aldrig hänger på men det var ok. Klockan 00.15 kände jag att jag var redo att bege mig hem, så det bidde 3 glas vin för mig på hela kvällen men de känns faktiskt idag. 

Idag på självaste lucia ska det fixas en hel del. Vi ska hämta vår nya dator på Mh-store i Halmstad, vi ska bli med MAC :-). Sedan ska nya åkpåsen hämtas, förvaringslådor på Cleas Ohlsson ska inhandlas, kort ska hämtas och sedan blir det julkortspyssel, de är inte färdiga än.....

Vi hörs senare

Puss

Mamma o Pappa, vi saknar er jätte mycket!!!

Godmorgon

Ute är det ganska vitt för att vara Halmstad. Vi ska strax äta frukost, lillman sitter på golvet och tycker jag är tröttsam som sitter framför datorn. Men ville lägga upp lite kort på våran morgon hitintills  


Jul Jul strålande jul

men inte utan Peter Jöback... Spelade denna skiva dagligen förra året  när jag var höggravid. Julmånaden började i samma veva men efter att vår Ipod uppdaterats och all musik försvann och skivan var total försvunnen så var jag tvungen att köpa en ny när jag var och handlade. Så nu efter 1 vecka råder det åter julstämning i vårt hus :-)  


Att göra fredag

  • Köpa cylindervas, nötter plus ljus (lite julmys)
  • Matta till granen
  • Kanske gran
  • Till banken
  • Köpa dator
  • En kameraväska 
  • Julklappar till Thomas, Tessan, Helena, svärmor och svärfar
  • Målarfärg
  • Nyårsklänning
  • "Gyllene boken" till vår nyårsklubb

10 månader och 14 dagar

Och vi börjar ana den första tanden i underkäken på vänster sida :-)

Nyårslöfte...

...har funderat och funderat men nu har jag bestämt mig jag ska ha 6 månaders non-shoppning nästa år. Egentligen hade jag tänkt att lägga det från 1 januari till 1 juli men det har tagit emot då jag länge tänkt att jag ska rea-shoppa i januari... Men nu har jag bestämt mig 1 februari-1 augusti.  Detta kommer inte bli lätt om man heter Amy men jag måste göra detta för min egen skull, då jag måste spara inför en resa plus att jag måste lära mig att shopping inte är = lycka.

Vad innebär min non-shopping? Jo att inget får handlas hem i form av inredning eller kläder till mig själv. Jag får handla presenter om någon fyller, jag får handla kläder till August men inga onödiga och det är bara barnbidraget som får användas. Förbrukningsvaror får även inhandlas och vi får gå ut äta och fika.

Är det någon som vågar utmana mig??? 

Killen på väg ut





TRÖTT

Brukar inte känna mig trött så ofta men det gör jag idag. Skulle upp och kolla Sofia i stallet idag men jag orkar verkligen inte... Har tvingat mig själv att röja i garderoben vilket är gjort nu och nu tvingar Henke mig att lägga mig o vila en stund vilket jag ska försöka göra. Varför är det så svårt att vila enligt mig, har liksom inte tid. 

Men som sagt ska ge det ett försök nu!!!

Ikväll blir det mitt FAVVOPROGRAM- Bonde söker fru/man ;-) jipppi!!! Därpå Arn 2.
Till detta ska vi äta gott och dricka ett glas vin- om jag orkar dvs.


Onsdag

Idag ska vi på avslutning på våra bästaste rytmik. Både Henke och jag ska gå. August älskar verkligen sin rytmik så vi ska fortsätta till våren- KUL

Oj klockan är mycket så jag får skriva mer sen. Vi har 40 min på oss att äta frukost, klä oss och det är inte mycket för 3 vimsiga personer :-)


Ses sen!!



9 december



Lillplutten


August just nu

Är en liten sprallig sak som vill hemskt mycket nu. Han står upp överallt eller där det finns något att stödja sig på. Han ompar sig en hel del när det inte går så han vill eller tillräckligt fort. Sedan förstår han extremt mycket av vad vi säger. Han härmar mig genom att prata i telefon med allt han kommer åt, tar händerna eller saken mot örat och säger saker som hlaa hlaa :-) Sedan säger han nästan hejdå när man vinkar och säger hejdå till honom, gullunge :-)
Vad händer mer, han blir ganska arg när vi ska ta på han kläder på skötbordet, det åker nog upp på vinden snart. Utöver det börjar han få stor behållning av sina kompisar. 




Gårdagen i ord

Igår hade vi en mysig dag, vi var hemma och fixade. Tog tag i att göra saker och fick en hel del avprickat. På kvällen gick jag först på 1 h massage hos en kompis; SKÖNT. Sedan åkte Sofia och jag till Harplinge stall för att kolla in en lektion som Cissi går i. Det var en konstig känsla som kom upp till ytan, jag har alltid haft min egen häst så därför känns det konstigt att börja rida, ridskolehästar men ska man rida idag så är det första steget. Jag kan ju inte börja rida som medryttare innan jag vet om jag vill det. Måste känna efter om jag verkligen vill det först. Älskar hästar, stall och hela den biten men samtidigt är det en del av mitt liv som jag avslutat fast det kan väl inte vara fel att bejaka den sidan av sig själv igen...

Efter stallet var jag nere en sväng hos Helena och tjatade därpå åt jag och Henke kvällsmat och tittade på en riktigt bra film, The List

Det var gårdagen i ord!!!


Mormor, Morfar och lillprinsen



August

Lunch och lek med bästisen Iza

Lek och bus i rummet

Nya gardiner och tavlor som mormor kom med


Bilder från tjejmiddagen




Ett prov...

Har suttit här och slitit mitt hår. Har aldrig använt min jobbdator för att lägga upp bilder på bloggen förut och det är inte lika enkelt med Mac, det är det säkert men jag har inte fått kläm på hur man förminskar bilderna för att få in dem på bloggen, någon som vet??? Så just nu blir det inte massor med bilder


Nedan en bild på Mormor och Morfar från vår lilljul



Trevlig resa

Idag åker min älskade päron på luffarresa till Asien, inte alls avundsjuk... Bloggen kommer därför vända sig speciellt mycket till dem nu. På beställningen står det massor av filmer, bilder och dagbok om vad vi gör och framförallt  lilleman. Så nu laddar jag batterierna och lovar att blogga ngt varje dag :-)

Ta hand om er och varandra nu och njut,  den här tiden kommer aldrig tillbaka.

ÄLSKAR ER!



fyndat :-) + fix för morgondagen

Idag har jag fyndat en massa saker, prada halsduk, whyred skinkavaj, jätte fina ralph lauren handskar, fröken söt klänning, en pälskrage etc etc. Bilder kommer på mina fynd men inte idag.
 
Hoppas ni mår bra det gör jag är hemma i Uddevalla och bli ompysslad :-)

Just nu har Motti och jag fixat lite mat för morgondagen (motti har fixat och jag har skrivit inköpslista). Imorgon ska mina 5 mammakompisar komma hem till mig på Tapas kväll.

Fördrink
Äppel mumma
- äppelmust
- vodka
- färskpressad lime

Menyn
- Mozzarella och Capresetorn
- Löktortini (Mottis) med pinjenötter
- Mini bookmakertoast
- Antipasti plock med parma,salami,parmesan,oliver,melon, ruccola
- Laxrullar med färsk pepparrots ost
- Fikon, feta och mascheesallad
- Kantarellsoppa (Mottis) med oststav
- Nybakat Foccacia (Mottis)
- Olika ostar med kex
- Stora pastakuddar med olivolja, svart salt och ruccola

Dessert
- Henkes vita chokladmousse med färska hallon


Jag ser det snöar....

Idag är det alldeles vitt utanför fönstret- FINT och HÄRLIGT

Har ätit frukost med pappa och Öggi precis ska åka ner till stan nu och träffa Helena A på Janes nya fik. Sedan blir det lunch med papsen och mamsen :-) Därpå bara slappe och mys!!!

Hej så länge

Puss

Mitt Uddevalla

Är hemma i Uddevalla, staden som jag både älskar och hatar, riktig hatkärlek med andra ord. Prinsen och jag tog Swebus för första gången upp hit och det gick riktigt bra. Inte ett pip på hela resan och då ska man ha i baktanke att prinsen hatar att åka bil...  Istället charmade han alla runt omkring oss med dubbelvinkning, skratt och pekningar -gullunge!

Dock måste jag påpeka att svenskar (det är faktiskt oftast svenskar) är så J...la nochalanta, jag går på bussen efter jag lastat in vagnen och packningen i bagaeutrymmet. För det första står jag i kön hur länge som helst, ingen snäll männsika kan släppa förbi mig trots min 11 kg tunga bebis och barnstol, de tycker väl att jag ser ut som hulken eller nått.... Sedan när jag väl är uppe i bussen, visat biljetter så finns det inga dubbelsäten lediga. De flesta sitter ensamma på ett dubbelsäte och ingen frivillg flyttar på sig och låter August och mig få ett gemensamt säte- IDIOTER. Efter att jag haft folk som knött mig i ryggen och stressat mig ett bra tag blir jag lite arg och ber en ung tjej flytta på sig, vilket hon gör efter lite lirkande. HUR JOBBIGT KAN DET VARA ATT GE LITE PLATS ÅT EN MAMMA OCH EN LITEN BEBIS???????? Detta hade aldrig hänt utomlands.

Trots att början på resan var lite jobbig så blev det en av våra bästa resor tillsammans hitentills 


Min nya K Ä R L E K

Fick denna vackra skapelse av min kära fästman på våran lilljul i fredags. Minst sagt en perfekt present :-) Hoppas han inte kommer bli alltför svartsjuk, tror nämligen den kommer få en hel del uppmärksamhet av mig...


Vill göra om....

Är trött på alla färger hemma och vill att allt ska vara vitt. Inte soffan men allt annat... Jobbig jag är. Detta sideboard från indiska vill  jag ha i hallen, fast i vitt och det finns :-) Bara vita och genomskinliga kiviljus från ittala, vita tavelramar, nytt soffbord i vitt etc etc.

 



 


19-20 december

Kommer Carra och Edwin hit,  det ska bli mysigt :-) Vi ska baka julgodis, tjata och mysa- LÄNGTAR

Avstämning

Idag var vi på Bvc-koll. August vägde 10750 gram, längd 75,5 cm.  

Han är riktigt rolig nu, vår lille kille. Det är full fart hela dagarna :-) Han reser sig upp så fort han får möjlighet sedan är det massor av ljud som kommer ur honom. Diggar gör han till det som går att digga till (sötis). Sedan pekar han på farmor,mormor, faster, moster etc när man frågar honom var är faster. Han kan göra baka baka liten kaka med händerna :-) Och massa annat med det är ovanstående saker som dominerar just nu.

Just nu ligger lillkillen och sover på balkongen. Just nu sover han 2 ggr om dagen men snart kanske vi ska över till ett långpass istället.



 

RSS 2.0