god jul från oss alla till er alla

Igår hade vi lilljulafton med Tessan och Thomas. Först blev det chokladglögg- jätte god sedan litet julbord prat och mys. Vi är så glada att vi har er :-). Kan det bli bättre sin bästa kompis och sin svåger är ett par??







Imorse fick August först mysa i vår säng sedan fick han hämta ett paket under granen 


Nu ska det packas och lagas julfrukost sedan bär det av upp till de småländska skogarna för julfirande. Kommer sakna min mams och paps massor :-( Men nästa år tar vi igen allt, ni har det säkert super mysigt i Thailand!


EN RIKTIG GOD JUL ÖNSKAR VI TRE, ER ALLA!!

Kommentarer
Postat av: Helena A

Så fina!! God Jul och tusen tack för det fina julkortet...kramar

2008-12-24 @ 09:35:15
Postat av: Amy

Helena A- God jul till dig med gumman. Glömt att svara dig på messet... Men det är klart du sak komma och hälsa på du är välkommen när som :-)



Vi hörs snart

Puss

amy

2008-12-24 @ 12:33:28
Postat av: mamma o pappa

oj oj oj!tararn rinner nar jag ser hur fina ni ar!ja det skall niveta att nar koren pa vart hotel sjog jusonger strax efter vi talats vid i telefonen kan jag lova att jag fallde nagra tarar(aven pappa) da langtade vi hem till er! men slut med grinandet,vi tog en tucktuck till en kanon mysig restaurang som vi sag vid floden nar vi akte bat!kanon massor medfolk jatte god mat,ja dit gar vi nog i kvall ocksa.kl ar 8,30 har har riggat vid polen pappaakte 6 till gokfbanan,har hamtat ren tvatt bet 6kr for en hel pase strukit och klart.hoppas ni har det skont i hylt?halsa alla fran oss,pussa o krama skrutten 100 ggr fran oss! alskar er mamma o pappa

2008-12-25 @ 02:29:23
Postat av: mamma

hej pa er!i dag skall vi ut pa tur till en by nara gransen till burma och se by med the long neck kvinnorna,de fods i by och dor dar far aldrig ga utanfor by gransen! i morgon reser vi vidare mot bangkok,sedan soder ut,har ej val stalle annu!ja nu far det bli lite bilder fran julafton!saknar er mamma o pappa

2008-12-26 @ 04:04:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0