Lite bilder från semestern

 
August och fabror på stranden


August i sin nya fina gunga som farmor och farfar kom med i lördags

 
Helena och jag i Stockholm (kan det bli vackrare än såhär?)


 
Hela familjen på semestern i Stockholm
   
Stor pizza?                Spännande läsning..

Grönan ska besökas oavsett ålder ;-) Jag var där!!

 
♥Familje kärlek ♥
Slappefika på söder, vi åt världens största 

 
lilleman i flyget på väg hem

 
Hemma igen och myser i trädgården

6 månader och 2 dagar


 



I lördags vaknade vi med en bebbe på 6 månader, tiden går fort när man har roligt men ännu fortare när man fått barn...
August är verkligen inne i en bra fas just nu, han är så nyfiken och lär sig nya saker hela tiden. Att underhålla honom är ett sant faktum numera. Att bara ligga i ett gym eller sitta i sin babysitter fungerar inte längre.

Sömnen: Du sover bättre och bättre nu. Oftast somnar du vid 21 och sover till 05-06. Ibland blir det bakslag med det lägger vi ingen tyngd på nu..

En vanlig dag: Går du upp med pappa, käkar gröt och skrattar, sitter i gå-stolen eller i soffan med pappa. Sedan har det varit olika saker som inträffat från dag till dag under denna månad då pappa haft semester. Vi har varit 5 dagar i Varberg, 1 vecka i Stockholm och nu hemma och myst i trädgården. Du har badat en massa i poler och i balja i trädgården och det gillar du minst sagt.

Favorit leksakerna: Är just nu gå-stolen inte för att du går i den men du gillar att sitta i den och kolla läget. Annars är böcker att ta känna på en annan stor favorit just nu. Glömde ju av... Gungan som farmor och farfar kom med häromdagen är en succé för din del, den kommer helt klart vara underhållande ett bra tag framöver.
 
Ljuden : Nu händer det mycket på den fronten, du pratar mycket och högt.. Dada, dada är ett vanligt uttryck som kommer från din lilla mun :-) .
 
Äta: Gör du med god aptit. Du äter som sagt gröt på morgonen, sedan blir det amning och vid lunchtid någon burkmat. Du äter nästan en hel stor burk. På eftermiddagen blir det fruktpuré, lite senare amning igen,  på kvällen blir det gröt eller ersättning och innan du somnar lite amning igen.

Kompisar: Nu har vi inte hunnit träffa så mycket kompisar men någon träff har det blivit med de gamla vanliga  Isabella, Vera, Ella, Hugo och Selma

Hemma igen

NU har vi kommit hem från Stockholm. August har varit en jätte duktig kille mestadels, nu ligger han och sover medans mamma och pappa har hafte en jätte mysig middag med grannarna, Helena och Lasse. Saken är att de sitter där nere o väntar medans jag skulle gå upp och kolla till lillkillen så jag måste springa ner igen.(måste kolla stup i kvarten trots baby watchern..)

Imorgon kommer det bilder från trippen
Pussis

Stockholm, stockholm stad i världen...

Har som vanligt lite tid att skriva. Jag har väl i verkligheten tid att skriva men är så trött efter en lång dag... Lilleman brukar ju som oftast vara snäll och lite gnällig men icke idag. Han har gnällt från morgon till kväll och nu sover han så jag är matta ala matt...

Helena fyllde år idag så det skulle vi ju fira här uppe i hufudstaden. Dagen började med lite skön sång och frulle med fin fin tårta , eller hur Helena??? Sedan bubblade Helena och lilleman  och jag förberedde kläder etc för dagens besök på djurgården och Rosendahls trädgårdar.  Efter mycket om och men så kom vt fram, satte oss på urmysiga värdshuset och beställde in hemgjorda köttbullar, potatispure och gräddsås, så började det gnällas igen. Lillemans mage ville inte vara snäll mot honom idag så vi fick det inte särskilt mysigt utan det blev mycket fix och trix så att han skulle bajsa...

Men ett glas vin på djurgårdsbåtarna bidde det iaf. Mysigt!!!

Nu sitter jag och väntar på att Henke ska komma hem från sin resa och krama mig. Saknar honom i massor.

Puss på er!!

Tisdag

  • Idag åkte Larsan vidare på sin road trip efter ett stopp hos oss på dagar- riktigt trevligt att ha honom här
  • Fick världens bästa nyhet för ett par dagar sedan:-)
  • har umgåts med Karin L idag och myst runt på stan
  • Kom hem till en välstädat lägenhet-lyxigt värre
  • Har haft ett skön pratsund med min bror, det tar sig :-)
  • Ska påbörja mitt tal till storebrors bröllop
  • Ska börja packa tills torsdag
  • Imorgon ska vi till sjukhuset med lillfisen igen:-(
  • Lilleman slog sovrekordet inatt. 21-07, Hela 10h JIPPPIIIIIIIIIIIIII
  • Nu ska jag hoppa in i duschen!!!

Konstigt inlägg....



Augusts semesterbilder

 Lilleman provar blodapelsin
 Leker i bollhavet
 Badar i varmakällor med pappa och mamma
 Avslappning med pappa
 Och mys med mina kompisar, Lasse, Helena, Tessan och Thomas

Semestertider

Borde ju ha massor med tid att blogga eller? Tydligen inte.. Kom hem igår efter en skön avkopplande semester. När vi kom hem blev det en massa fix och trix. Packa upp, handla, tvätta etc. Sedan  fixade vi lite med middag och champagne till Thomas och Tessan som kom över till oss på kvällskvisten. VI var ju tvugna att gratta dem till förlovningen:-)

Nu sitter jag och väntar på att mamma och pappa ska komma förbi på förmiddagsfrukost här hos oss innan de beger sig till Andreas och Jossan för bröllopsplanering.

Bilder från semester hoppas jag kunna lägga upp i helgen.

Vad händer för vår del?

IKEA med svärföräldrarna idag
Larsan kommer på besök i kväll, stannar ett par dagar.
Hälsa på Thomas, Lova och Olle i Båstad imorgon
Grillfest hos oss imorgon kväll

Det var våra planer för helgen, vad händer själva?

Pussis

  

Hej på er

Har hoppat över bloggandet nu när vi är på semester men fick lite lust att skriva ett par rader...
 
Vi är som sagt i Varberg på Spa, visst är det mysigt att bo på hotell med familjen :-) men stället vi bor på är rätt så underligt om jag ska vara ärlig. Det är så mycket konstigt folk här, tänk er människor som sparat pengar under ett år för att åka iväg med familjen och sedan när de väl är på semester så kan det inte uppföra sig som folk.

3 exempel:

Familjen Linnéa och Johannes.... Det är familjen som består av mamma typ 45 år,pappa 60 år och barnen Linnéa 5 år och Johannes 3 år. Pappan har vi bara sett till en gång här på hotellet och det var när han söp sig stupfull på eftermiddagen med frun och barnen... Sedan har vi bara sett till mamman och barnen överallt, mamman sittande i lekrummet bra bakfull och sovande, utanför hotellet kedjerökande med Johannes i famnen. Svårt att förklara men mamman har en sådan otroligt rolig dialekt typ som de där två  tjejerna som pratde i pr och som sedan gjort ett Tv-program.  En kommentar som mamman sagt är: Leeneea nue gåer vi och tar en rööök...

Damen vid datorn... Igår skulle vi titta på en sak på nätet när min mamma var här. Vi satt och väntade rätt länge då det satt en dam som aldrig ville bli färdig. Hon satt och pratade underligt med sig själv om att det aldrig kommer att gå, aldrig, aldrig.. Vi struntade i henne men sen när vi beslutade oss för att gå och när vi reste oss upp. Utbrast hon högt Äntligen, äntligen, gud vad skönt att ni går.... Hon satt tydligen och irriterade sig på att vi satt i soffgruppen ett antal meter bort från henne... Sedan idag så stötte vi på henne igen, nu nere i hotellbaren, hon pratade med en som jobbade på hotellet om att hon mådde så dåligt och trodde det berodde på den dåliga luften på hotellet och undrade om de inte kunde byta ut den... Sedan efter en stund när vi suttit där nere i soffgruppen brevid henne så blev soffan ännu ett snäpp längre bort ledig och fort som f, flydde hon ett steg längre ifrån oss... Underlig dam

Kvinnan i baren... Andra kvällen vi satt i baren blev bartendern rejält utskäld av en fet otäck dam. Damen ville beställa 2 glas vin men bartendern nekade henne. Detta för att hennes man var rejält berusad och de ville inte servera honom något, så hon fick endast köpa ett glas vin till sig själv. Hon skällde och blev vansinnig över detta och tyckte det var förjävligt, hom menade på att hennes man inte alls var full (vilket han var). Hon gick därifrån men kom tillbaka efter en halvtimme och skällde ut bartendern ännu en gång...

En liten sammanfattning av våra iaktagelser på semestern i Varberg...

Nä nu får jag gå tillbaka till rummet och lämna datorn om någon annan vill ha den ;-)

   

Tvätt,packa,fika etc.

Idag är jag som vanligt lite trött, inte för att August inte sovit utan för att jag var personalfest igår. Vi hade en supertrevlig middag på Salt, vädret kunde knappast bli bättre och maten var också super. Kan inte klaga på att jag inte fick sova ut idag inte, Henke tog August efter amningen och lät mig sova ordentligt :-). Så tröttheten beror säkert på något annat...

Nu ska här inte slappas mer, vi åker ju imorgon så nu går tvättmaskinen för fullt (är tvungen att tvätta om alla kläder då jag plötsligt slutat tvätta August kläder i parfymfritt, vilket fick en liten kliade kille, så tvätta om allt var det). Därpå blir det strykning och packning...

Men besök ska också hinnas med. Svärföräldrarna kommer förbi här om någon timme så det blir en mysig fika i trädgården. Hoppas kunna lägga upp lite bilder senare på det:-)

Tillbaka till verkligheten!!! 

Stranden

Nästa. Semester för hela familjen. Vi ses senare:-)

Puss

Onsdag

På schemat idag står det lunch i trädgården med Helena och pyssel med Linda i eftermiddag. Mitt pyssel kommer snarare bli strykning... Har en jätte hög med kläder som ska strykas, skönt att få det gjort innan helgen och semestern.

Annars så ska jag mysa med lilleman och fundera lite över min delagtighet i bs-projektet.

Skriver mer i kväll

Puss och kram

Ps ska försöka lapa lite sol också, det skriker minst sagt i soltarmen och klänningstarmen.


Min napp och jag

 


RSS 2.0