Jag flyttar!!!!

Om ni vill fortsätta läsa min blogg så får ni göra det  på amysvarld.blogspot.com Denna blogg kommer dock finnas kvar men inga fler inlägg kommer att göras.

VÄLKOMNA!

010109

God fortsättning på er alla mina läsare :-). Skulle precis sätta mig och ladda upp bilder från gårdagen men jag kan inte hitta sladden eller sladdarna, hur kan de bara få ben sådär helt plötsligt? I vilket fall som helst så får jag beskriva den sista dagen på året med ord så länge.

Vi var bjudna hem till Mia och Kristoffer igår på middag och det var inte vilket middag som helst... En helt fantastisk 3 rätters, menyn försöker jag lägga upp senare. Maten vinet allt för jätte gott:-)
Vi har startat en klubb där vi är 9 obligatoriska medlemmar och där värdparet får bjuda in fler gäster om denne vill och så håller värdparet i allt som rör festen, maten, underhållning etc. 
Mia och Kristoffer var först ut och de kunde inte bli bättre ordnat.

August skötte sig fint trots febern, somnade vid 21 och sov tills vi traskade hem runt 02 någon gång. Jag drack nästan inget igår men jag känner mig bakfull idag ändå men på grund av för lite sömn...

Stort tack till er Mia och Kristoffer att ni fixade första året av "nyårsklubben"- nu vet vi vad ribban ligger :-).
O Ella och Kalle grattis till den kommande äran!

Bilder kommer sen, jag lovar

RSS 2.0