Onsdag

Idag har det varit full fart igen. Mamma åkte tidigt på morgonen efter nästan en vecka i Halmstad, tack söta rara mor för allt!!!

Efter frukost fix och trix var det dags för Bvc. Lilleman följer sin kurva alldeles utmärkt, vilket känns bra då hans mage ännu inte är helt ok.

Vikt:7202 gram
Längd: 65 cm

Efter besöket var det hem och äta, prata i telefon med Sthlms Carro därpå var det att amma och göra sig klar för mammaträff hos Sofia. Kolla våra söta barn som börjar upptäcka varandra allt mer och mer. Isabella är helt klart bäst på att ligga på mage och trivas, Vera inte långt ifrån. August inte dirket bäst men vi får trösta oss med att tjejerna är 3 respektive 4 veckor äldre.., Imorgon blir det magträning;-)




Efter träffen var det bara att skynda sig hem, göra iordning gröt till lillgrisen och invänta Helena och Louise som skulle sitta barnvakt, då mitt hår skulle fixas.

Kvällen tillbringades sedan tillsammans med tjejerna och Tessan som också kom förbi. Det bidde Tacos och alla åt under tysthet, inte alls hungriga...

Lilleman sover nu efter en ganska jobbig nattning, har helt kommit av mig nu när mormor skött detta under hennes vistelse. Så imorgon får det bli fokus på läggningen.

Dax för lite läsning och sängen tror jag.


Nattis

Kommentarer
Postat av: pappa henke

Underbart att se att grabben redan går hem hos tjejerna.

2008-06-11 @ 23:21:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0