Helgen

Har varit riktigt bra. Gårdagen tillbringades i Båstad där Mamma och jag åt en jätte mysig lunch på Sand. Sist vi var där var jag inte mamma men hade en mycket rund mage:-) Det var något speciellt att vara där igen precis samma konstallation men ändå inte.., då prinsen numera är mycket mer aktiv och påtaglig än vad han var i november. Härligt att han befinner sig på rätt sida :-)




På kvällen bjöd Mamma såklart över sina två favvo tjejer i Halmstad, faster Tessan och moster Helena. Mamma bjöd på laxpaket och färskpotatis, jätte gott! Sedan satt vi på balkongen, drack vin och tjatade i timmar. ibland kan man bli förvånad hur man kan ha så oerhört mycket att prata om när vi ses flera gånger i veckan!

Söndagen bestod av besök hos svärföräldrarna med mostrar, mormor och Gunnar. Äntligen har min mamma träffat någon som påminner om henne i VÄLDIGT mycket. Moster Eva och Mamma kommer nog prata en hel del på framida släktträffar....

P.s Helena B, Linda och Tessan jag har bokat biljetter till Sex and the city premiären den 21!

Kommentarer
Postat av: Linda

Åh vad bra att du har bokat, det kommer bli fab :)



Vad lika ni är, mor och dotter! Låter som ni har haft en härlig helg, mysigt med mamma/mormor på besök, hälsa så gott!



Vi hörs! Stor kram

2008-06-09 @ 09:10:51
Postat av: Moster Helena

JAA!! bra! Ska bli så roligt!!



Tack igen för den väldigt goda maten mamma Birgitta!! Det var väldigt mysigt att bara sitta och tjata... kan ju dock inte bli mycket nytt som kommer fram egentligen :)



pussåkram

2008-06-09 @ 11:52:44
Postat av: Faster Tessan

Underbart! Bra tänkt där:)

Nåt annat som är underbart är mamma Birgittas mat...sjukt gott, kan äta hur mycket som helst av den:) Tur att hon lärt upp sin dotter med så att man kan bli bjuden på härliga matupplevelser emellanåt!

Puss till alla

2008-06-09 @ 18:45:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0