6 månader och 2 dagar


 



I lördags vaknade vi med en bebbe på 6 månader, tiden går fort när man har roligt men ännu fortare när man fått barn...
August är verkligen inne i en bra fas just nu, han är så nyfiken och lär sig nya saker hela tiden. Att underhålla honom är ett sant faktum numera. Att bara ligga i ett gym eller sitta i sin babysitter fungerar inte längre.

Sömnen: Du sover bättre och bättre nu. Oftast somnar du vid 21 och sover till 05-06. Ibland blir det bakslag med det lägger vi ingen tyngd på nu..

En vanlig dag: Går du upp med pappa, käkar gröt och skrattar, sitter i gå-stolen eller i soffan med pappa. Sedan har det varit olika saker som inträffat från dag till dag under denna månad då pappa haft semester. Vi har varit 5 dagar i Varberg, 1 vecka i Stockholm och nu hemma och myst i trädgården. Du har badat en massa i poler och i balja i trädgården och det gillar du minst sagt.

Favorit leksakerna: Är just nu gå-stolen inte för att du går i den men du gillar att sitta i den och kolla läget. Annars är böcker att ta känna på en annan stor favorit just nu. Glömde ju av... Gungan som farmor och farfar kom med häromdagen är en succé för din del, den kommer helt klart vara underhållande ett bra tag framöver.
 
Ljuden : Nu händer det mycket på den fronten, du pratar mycket och högt.. Dada, dada är ett vanligt uttryck som kommer från din lilla mun :-) .
 
Äta: Gör du med god aptit. Du äter som sagt gröt på morgonen, sedan blir det amning och vid lunchtid någon burkmat. Du äter nästan en hel stor burk. På eftermiddagen blir det fruktpuré, lite senare amning igen,  på kvällen blir det gröt eller ersättning och innan du somnar lite amning igen.

Kompisar: Nu har vi inte hunnit träffa så mycket kompisar men någon träff har det blivit med de gamla vanliga  Isabella, Vera, Ella, Hugo och Selma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0