Varför gör man samma sak år efter år?

Dagen avslutade min lilla familj och jag  med en härlig promenad tillsammans med Helena och Lasse, som minsann körde barvagnen nästan hela vägen in till stan :-) (ni förstår själva hur lång promenaden blev). Väl inne i stan mötte vi upp Linda och Johannes på Espresso house, Linda är ursöt i sin mage och det är kul att få dela sin graviditet med någon såhär nära inpå. Linda är i vecka 20 och vad sattes mellan mig och Helena om vilket kön det är där inne. Den som förlorar ska bjuda ut den andra på en flaska vin. Håll nu tummarna på att det är en liten kille :-)

Nu till problemet, varför blir man alltid lika naiv så fort solen tittar fram. Vi var 4 vuxna som gick in till stan tunt klädda och 4 vuxna som pallrade sig hem 2 timmar senare alla lika blå frusna? 

Bara en liten reflektion... 

Nattis


Kommentarer
Postat av: Moster Helena

hehe.. tror det är tradition att bli förkyld på våren. Måste vara något i våra svenska gener, vi längtar så förtvivlat efter att få ta av oss vinterkläderna att det räcker med att termometern visar +10 grader för att man ska tro att det är sommar. Men mysigt va de!!

2008-04-14 @ 22:57:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0