FREDAG

Vaknade 08.30 idag efter en knasig natt... Höll på att sätta brand på huset. När jag ammade i natt så la jag en filt över lampan som jag brukar göra hemma, skillanaden på lamporna la jag inte märke till... Hemma har jag en lampa av stål, på flickrummet har jag en i plast så efter att jag ammat och pumpat så började det lukta rätt illa. När jag tittade på lampat så rök det ifrånd den, shit vad rädd jag blev för när jag rykte filten därifrån så hade lampat bränt sönder den på flera ställen. Kunde knappt somna om efter den insidenten.

Dagen: Började runt fruksotbordet som det brukar hemma hos mamma och pappa, satt och tjatade ett par timmar med mamma och moster som kikade förbi. Vid 12 tyckte jag att Henke borde stiga upp så jag väckte honom, hoppades slippa höra att han är trött hela dagen, men icke.

Efter lunch promenerade jag ner till stan för att möta upp Henke ((som passade på att klippa sig) för en fika. I margretegärdeparken stötte jag på Lotta som följde med till Cactuz där även mamma satt och väntade. Mysigt att träffa Lotta det var verkligen årsedan jag pratde med henne:-)

Kvällen: Ska bli barnfri, Henke och jag ska ut och äta på ND 24, ett nytt ställe här i stan.  Så nu ska jag hoppa i badet och snygga till mig!!

Pussis

Kommentarer
Postat av: Moster Helena

Mysig dag! själv har jag haft det rätt trist på jobbet.. :) Blir en lugn kväll på smältaregatan ikväll. Ska kolla noga så att er lägenhet står kvar (man vet ju tydligen inte med dig, du låter ju lite farlig)
kram

2008-04-18 @ 18:42:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0